Leder du efter et hegn der kræver minimal vedligeholdelse og et som du ikke behøver at renovere og male, så kan et vedligeholdelsesfri hegn være den rette løsning for dig. JP Hegn forhandler og opsætter flere forskellige typer af vedligeholdelsesfri hegn for privat- og erhvervspersoner ved Kolding, Vejle og Fredericia.

Vedligeholdelsesfrit panelhegn

Et panelhegn er en smart løsning, som er aldeles hurtigt og nemt at opsætte. Hegnet er opbygget af 2 elementer, stolper og hegn, som nemt sættes sammen. Mange erhvervsgrunde og institutioner vælger at benytte sig af panelhegn, fordi at selve hegnet er opbygget som et net og derfor giver synlighed gennem trådene.

Man ser også panelhegn blive brugt hos privatpersoner som er på jagt efter et vedligeholdelsesfrit hegn i sort. Vælger du et farvet panelhegn, får du den smarte funktionalitet fra selve hegnet, mens du også får noget der passer til privatboligen - Du blander simpelthen det industrielle med det æstetiske. Du kan læse mere om panelhegn på vores side omkring dette.

Komposithegn

Et komposithegn er, på samme måde som et panelhegn, yderst vedligeholdelsesfrit. Her får du et moderne hegn, som kan bruges på flere måder i haven. Man kan få et komposithegn i forskellige farver og højder. Nogle bruger hegnet til at afskærme grunden, sådan at man har mere privatliv. Modsat panelhegn, kan du ikke se gennem et komposithegn og derfor får du større privatliv.

Andre vælger et lavt komposithegn til at afgrænse dele af haven, for eksempel deres terrasse. Gør du dette, stopper du vinden og du kan derfor nyde udelivet i fulde drag. Læs mere om komposithegn her.

Kontakt os i dag

Leder du efter et vedligeholdelsesfrit hegn, vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde det hegn der passer perfekt til dit behov. Vi har mange års erfaring, hvor vi både forhandler, rådgiver og opsætter hegn for privat- og erhvervspersoner.

Vi kan kontaktes på telefon 93 85 06 07 eller ved at sende en mail til os på mail@jphegn.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Vi glæder os til at høre fra dig.