Har du bygget nyt eller leder du blot efter et nyt hegn til boligen?
Uanset hvad, så har JP Hegn med snart 10 års erfaring flere typer af panelhegn, som gør sig pænt og praktisk i både privatboligen og industrien.

Med base tæt på Kolding, Vejle og Fredericia rykker vi ud og leverer, monterer og rådgiver dig i dit næste projekt. Dertil er ingen opgave hverken for stor eller lille.

Lyder pænt og praktisk som noget for dig så læs mere om panelhegn og hvorfor du netop skal vælge denne type til dit næste projekt om det så er hus, sommerhus, erhvervsgrund eller noget helt andet.

Hvad er panelhegn?

Panelhegnet er et yderst stærkt og vedligeholdelseslet hegn i tråde. Panelhegn er lavet i robust stål og kan desuden også laves i en galvaniseret udgave. Galvanisering er den kemiske proces hvorved stålet gives en zinkbelægning.

I mange år har panelhegnet med sin gennemsigtighed og lette vedligeholdelse været et hit blandt industrier og institutioner til områdesikring.

Vi tilbyder også

Hos JP Hegn tilbyder vi flere forskellige typer hegn til dig. Vi kan blandt andet tilbyde disse typer hegn: 

Hvorfor vælge et panelhegn?

Panelhegnet er for dig der ønsker et meget vedligeholdelsesfrit hegn der på ingen måde fjerner udsigten.

Med det simple design af pæle og tråde vil man ikke skulle opgive udsigten fra hjemmets rammer og det er derfor et oplagt valg til kæledyrs ejere der ønsker at lade hunden gå frit rundt i haven uden at skulle holde øje.

Det smarte ved at vælge et galvaniseret panelhegn er, at det ikke ruster og så egner det sig perfekt til dig, som ikke ønsker at bruge tid på at vedligeholde det.

Panelhegn kan produceres i forskellige farver og højder. Du skal derfor ikke gå på kompromis med design. Vi har desuden komposithegn, som er slidstærke og vedligeholdelsesfri.

Har du brug for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med opsætning af panelhegn, så skal du ikke tøve med at tage kontakt. Vi hjælper desuden også med montering af låger til panelhegn. Vi kan kontaktes på telefon 93 85 06 07 eller ved at sende os en mail på mail@jphegn.dk. Vi har desuden en kontaktformular, hvor du kan henvende dig. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.