Komposithegn er efterhånden fast inventar i mange af de danske hjem rundt omkring i landet og det er med god grund. Udover at være billigt, nemt at montere og flotte, så er et komposithegn utrolig vedligeholdelsesfri.

JP Hegn har mere end 10 års erfaring med opsætning af hegn. Vi sælger både hegn samtidig med at vi står for opsætning og montering. Læs mere nedenfor.

Med base i det Østjyske rykker vi ud til hele Danmark, hvor vi hjælper privat- og erhvervspersoner med opsætning af komposithegn. Når du samarbejder med JP Hegn, får du kvalificeret rådgivning omkring dit projekt - Vi kommer gerne ud og ser på grunden, hvor du ønsker at få opstillet hegn. Her giver vi vores besyv på hvilket hegn samt opsætning der ville passe til den omkringliggende grund.

Mange typer af komposithegn

Uanset hvordan din bolig ser ud, så er vi sikre på at vi kan finde en løsning som passer perfekt til dig. Vi har komposithegn i forskellige farver, såsom sort. Et komposithegn kan også opsættes i forskellige højder og kan på den måde opfylde flere behov. Det kan fungere som afskærmning af din grund eller hvis du har en terrasse, hvor du ønsker læ for vind og vejr.   

Mange vælger også et komposithegn på baggrund af dets hårdførhed - Hegnet er designet til at holde til de danske vejr og klima, hvor sammensætningen sikrer at det ikke rådner eller går i fordærv.

Alt dette betyder at du med et komposithegn får et vedligeholdelsesfrit hegn, som du først skal vedligeholde efter mange år. Hegnet vil med andre ord stå pænt og flot i mange år. Vi kan desuden også hjælpe med opsætning af panelhegn, som du kan læse mere om her.

Vi tilbyder også

Hos JP Hegn tilbyder vi flere forskellige typer hegn til dig. Vi kan blandt andet tilbyde disse typer hegn: 

Kontakt os i dag

Skal du have nyt hegn, så er JP Hegn din foretrukne samarbejdspartner. Med mange års erfaring, hvor service og godt håndværk er vores kerneværdier, får du det komposithegn du ønsker. Vi kan kontaktes på telefon 93 85 06 07 eller ved at skrive en mail til os på mail@jphegn.dk. Vi har desuden en kontaktformular, hvor du frit kan stille spørgsmål. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.