Er du på jagt efter nyt hegn, så skal du ikke lede længere. Hos JP Hegn har vi mange års erfaring med havehegn, hegn til erhvervsgrunde, industri og institutioner.

På denne side kan du læse mere omkring vores udvalg af havehegn og hvordan vi både forhandler og opsætter dit næste hegn. Vi hjælper kunder i hele Danmark, især kunder der ønsker havehegn ved Kolding, Fredericia og Vejle.

Kontakt os

Mange typer af havehegn

Når du skal ud og finde dit nye hegn, er der en masse forskellige overvejelser man bør gøre sig. Her bør du overveje 2 primære faktorer, nemlig funktionalitet og design. 

Først og fremmest skal du overveje materialevalg og hvor meget du har lyst til at skulle vedligeholde dit hegn. Vi forhandler og opsætter nemlig  mange forskellige vedligeholdelsesfri hegn, som kræver minimal pasning.

Dernæst skal du vælge et hegn, som passer til din bolig udseende. Vi hjælper og rådgiver dig selvfølgelig gennem hele processen, sådan at du kan tage den helt rette beslutning for netop din bolig.

Panelhegn

Et panelhegn er i sin natur smart og nemt at opsætte da det kommer i 2 dele, hegn og stolper, som hurtigt sammensættes. Hegnet kan fås i flere farver, højder og behandlinger.

Får du et galvaniseret panelhegn, behøver du ikke at vedligeholde hegnet i de første mange år. Vil du vide mere om panelhegn, kan du læse mere her.

Komposithegn

Et komposithegn er yderst moderne i dagens Danmark. Det er dels fordi det er flot og nemt at opsætte, samtidig med at det er vedligeholdelsesfrit. Et komposithegn er, på samme måde som med panelhegn, nemt at opsætte og kan bruges flere steder i haven.

Nogle vælger et lavt komposithegn til at afskærme terrassen fra vind, uden at ødelægge udsigten. Læs mere på vores side om komposithegn.

Kontakt os for at høre mere

Vi vil rigtig gerne rådgive dig i hvilket havehegn der passer til dit behov og vi giver dig selvfølgelig et uforpligtende og fordelagtigt tilbud på både hegn og opsætning.

Har du brug for at høre mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 93 85 06 07 eller ved at sende en mail til os på mail@jphegn.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde med spørgsmål eller ønsker. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.